"עבודה מצומצמת"
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » "עבודה מצומצמת"
-
"עבודה מצומצמת"
שלום רב,
בכניסה האחורית לביתי , ישנה רצפת בטון לא מקורה בשטח של 12 מטר, דרכה אפשר להיכנס לביית או למחסן הכביסה (דלת נוספת) הצמוד לביית (הכל בהיתר , מופיע בתוכניות).
אני מעוניין לסגור את המשטח בטון (חיפויים + גג – קבוע או הזזה ) בתריסי אלומיניום וזכוכית.
להבנתי :
1. זה עונה על ההגדרה של "בניייה מצומצמת-סגירת מרפסת בתריסים – לא מדובר בסגירת מרפסת על ידי בניית קיר אלא סגירה של מרפסת באופן "קל". " ???
2. אם הגג יהיה גג אלומניום גג הזזה , אני לא אמור לשלם ארנונה על השטח ? להבנתי רק אם הגג קבוע אני אמור לשלם ארנונה ?
תודה רבה.
עבודה מצומצמת- היתר בניה
שלום, לשאלותיך: 1. זה לא עונה להגדרה של עבודה מצומצמת, שכן לא מדובר במרפסת מקורה שרק סוגרים בה פתחים. ברגע שמבצעים קירוי (ולא משנה מאיזה חומר) יש צורך בהיתר בניה. 2. המבחן יהיה מבחן השימוש: כלומר אם פקח יחליט ע"ס ביקורים במקום שהשימוש הוא למטרה קבועה כשטח עיקרי או שירות- כך תחוייב. ולא משנה אם הגג ניתן לפתיחה.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » "עבודה מצומצמת"
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.