Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

קיר חיצוני מאסבסט

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    -3935
    משתתף

Re: קיר חיצוני מאסבסט

שלום . מתכבד לענות לך ולעזור לך בעניינך אז כך :  1 כל עוד הקיר לא בוצע יש להמנע מלהשתמש בחומר האסבסט – ישנן חלופות אחרות לעניין שלך – לכן המלצתי היא לברוח מהצעה שקיבלת כל עוד נפשך בך . 2 אסבסט כחומר הוא בעייתי ללא תחזוקה מתאימה ומכאן הבעיה איתו . הבעיה העיקרית היא שאסבסט חשוף לא מוגן בפני קרני השמש במהלך חייו הוא מתחיל להתפורר וסיבי אסבסט מתנופפים להם באוויר ומכאן הסכנה . 3 כל עבודה של קידוח ניסור או שבירה משחררת לאוויר סיבים שלא נראים לעין העלולים לחדור לדרכי הנשימה . מחלות אסבסט הם מחלות שתקופת החיויון שלהם הוא ארוך מאד , ז"א המחלה פורצת לאחר כ 20-30 שנים מרגע החשיפה , והמחלה היא מחלה קשה וקטלנית, ומסרטנת. 4 ישנן חלופות אחרות לעניין שלך שהן טובות לא פחות ואפילו יותר כגון : צמנט בורד , או אם את רוצה דבר טוב טוב לכי על לוח מסטרקיר של רוטנברג שחושב אנוכי שזה הפתרון עבורך . 5 על מנת שתקראי עוד ותשכילי הכנסי למאמר שפרסמתי באינטרנט  בכתובת הבאה :  -bait.co.il/article.asp?id=57 אבי גנח , אחוזת בית הנדסה ובינוי .

-3923
    משתתף

Re: קיר חיצוני מאסבסט

אבי שלום, אני מודה לך על התשובה המפורטת והעזרה. אכן עזרת לי להחליט ואברח כמה שיותר מהר מהפתרון שהוצע לי. שוב תודה שירי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן