Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

תכנון בתי אוכל (מסעדות)

  • This topic is empty.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #28918
    -3725
    משתתף

    תכנון בתי אוכל (מסעדות)

    איכן ניתן להשיג חומר מקצועי ומרוכז ככל האפשר בכל מה שקשור לתכנון מסעדות ומזנונים ?
    (אני מסיים קורס עיצוב פנים).
    לצורך רישוי נדרשים מיומנויות והכשרה בנושאים רבים ושונים כגון : מיזוג אויר ,כיבוי אש,תברואה,
    תכנון מטבחים ועוד .
    הגיוני שאדריכל יתכנן ויעצב וגם ירכז את שאר הדברים מבעלי המקצוע ויגישם לרישוי .
    בשיחה שנהלתי עם מספר אדריכלים התרשמתי שהם מבצעים הכל אף שלא הוסמכו לכך .
    כיצד אני יכול להיות בטוח שכל בעל מקצוע תרם חלקו לתוכנית הכללית ?

    #34647
    ארז מירב
    מנהל בפורום

    Re: תכנון בתי אוכל (מסעדות)

    שלום, אני מצרף לך קישור להנחיות תכנון בתי אוכל/ מסעדות. לגבי שאלותיך- טבעי שהאדריכל ירכז את עבודת היועצים השונים: יועץ סניטרי, יועץ בטיחות וכיבוי אש, מעצב/ת פנים, יועץ מיזוג ואוורור, יועץ אקוסטי. כל אחד מהגורמים חייב לדעת את עבודתו על בורייה, והדרך לדעת זאת היא להתרשם מתיק העבודות וההמלצות שלהם.



    בברכה,

    ארז מירב,
    עורך "אדריכלות ובניה בישראל"
    בעל הסטודיו "אדריכלות אחרת"
    שירותי יעוץ: עריכת תוכן, ניהול תוכן, ניהול פרוייקטים לאתרי אינטרנט.
    erez@architecture.org.il

    דוא"ל: erezmeirav1@gmail.com

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן