Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

• הנושא הזה ריק.

במקרה של תוספת בניה למבנה קיים, התב"ע מוסיפה שטח עיקרי ולא מוסיפה שטחי שרות, האם במקרה כזה אני רוצה להוסיף מחסן האם אני יכול לחשב את המחסן כשטח שירות על חשבון השטחהעיקרי קלומר אין שינוי בשטחים שניתנו בתב"ע אלא רק המרה של שטח עיקרי לשטח שרות.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ארז מירב
    מנהל בפורום

המרת שטח עיקרי לטובת מחסן

שלום, אכן, אם אין שטחי שירות פנויים במגרש, ניתן לנצל לטובת מחסן וכיו"ב שטחים עיקריים (בהנחה שישנם בזכויות הבניה שטחים עיקריים שטרם נוצלו). אגב, השטחים הללו יחושבו בתעריפי הארנונה ע"פ השימוש בפועל- דהיינו מחסן.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

לוי יצחק
    משתתף

המרת שטח עיקרי בשטח שירות.

איך אני מראה את השטחים בדף 1 כשטח שירות? וכן איך זה יחושב בנוגע להיטל השבחה כעיקרי או שירות? האם כתוב בחוק שאפשר לעשות את זה? יש לי בעיה מול המועצה שדורשת ממני לחשב שטח שירות כעיקרי מאחר ובתב"ע יש רק שטחים עיקריים ולא שירות. מיליון תודות!!!

ארז מירב
    מנהל בפורום

שטח שירות/ עיקרי

איך אני מראה את השטחים בדף 1 כשטח שירות?- אתה מראה אותם כעיקרי לא כשירות וכן איך זה יחושב בנוגע להיטל השבחה כעיקרי או שירות?- שאלה טובה. להערכתי כעיקרי. האם כתוב בחוק שאפשר לעשות את זה? יש לי בעיה מול המועצה שדורשת ממני לחשב שטח שירות כעיקרי מאחר ובתב"ע יש רק שטחים עיקריים ולא שירות- הם צודקים.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן