• This topic is empty.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #28501
    ka
    משתתף

    אני צריכה לערוך תכנית מערכות מזון למטבח ציבורי ע"מ לקבל אישור ממשרד הבריאות,אודה מאד לכל מי שיכול לעזור לי במידע,כגון:מה צריך להכלל בתכנית,איך לציין מפריד שומנים,למשל, וכד'
    כ"כ על מה אפשר לוותר כאשר המטבח בנוי על קייטרינג חיצוני?
                                                                                                  תודה רבה.

    #33636
    ארז מירב
    מנהל בפורום

    אישור משרד הבריאות למטבח ציבורי

    שלום, ככלל, כדאי לקבל תכנית כזו ממהנדס סניטרי. עלות שכרו אמורה להיות ממומנת ע"י הלקוח. כאשר לא מדובר בבישול, אלא רק בחימום, ניתן פשוט לציין זאת בתכנית ואז ניתן להימנע מכל נושא הגאזים הנפלטים והפרדת השומנים. כדאי לערוך פגישה מקדימה עם התכנית הקיימת במשרד הבריאות, ולקבל הנחיות פרטניות לגבי אופן עריכת התכנית.



    בברכה,

    ארז מירב,
    עורך "אדריכלות ובניה בישראל"
    בעל הסטודיו "אדריכלות אחרת"
    שירותי יעוץ: עריכת תוכן, ניהול תוכן, ניהול פרוייקטים לאתרי אינטרנט.
    erez@architecture.org.il

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן