עמיחי פוקסברונר
התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
עמיחי פוקסברונרמשתתף
כאמור הרחוב איננו מוגדר כרחוב
כאמור הרחוב איננו מוגדר כרחוב משולב. גובה הגדר החדשה המבוקשת בהיתר בנייה 3 מטר. האם קיימת איזושהי הנחייה מבחינת החוק שאוסרת יצירת פתחים להולכי רגל צמוד לכביש ללא מדרכה וללא שולים ?
עמיחי פוקסברונרמשתתףלמגרש יש דרך גישה קיימת דרך
למגרש יש דרך גישה קיימת דרך חזית אחרת. בעל המגרש רוצה למקסם את השטח על ידי בניית דו משפחתי ויצירת דרך גישה נוספת חדשה, כך שלמגרש יהיו שתי דרכי גישה. במידה והועדה המקומית מאשרת, האם אפשר לערער בועדה המחוזית בטיעון של בעיית בטיחות תחבורתית ?
עמיחי פוקסברונרמשתתףהגדר והפתח המיועד להולכי רגל
הגדר והפתח המיועד להולכי רגל צמודים לכביש ללא שולים וללא מדרכה. אין שדה ראייה לרכבים ולא ניתן להבחין בהולכי רגל שיוצאים מהפתח. האיזור לא מוגדר כרחוב משולב. האם ניתן לתת היתר לפתיחת הפתח ?
עמיחי פוקסברונרמשתתףלמה כוונתך תוכנית בינוי ?
למה כוונתך תוכנית בינוי ? על המגרשים כבר קיימים בתים 30 שנה, כך גם הכביש והגדר. מהנדס העיר יכול לשנות דרכי גישה קיימים 30 שנה על פי שיקול דעתו בלבד ?
עמיחי פוקסברונרמשתתףמה דינו של היתר בנייה במקרה
מה דינו של היתר בנייה במקרה הבא: בעיר קיים מגרש שצמוד לכביש וביניהם חוצצת גדר. המגרש מוגדר בתוכנית מתאר אחת. הכביש מוגדר בתוכנית מתאר אחרת לצרכי גישה למגרשים אחרים. תוואי הגדר החוצצת מסומן בקו כחול בשתי תוכניות המתאר. הועדה המקומית שוקלת לתת היתר בניה שפותח פתחים בגדר ומאפשר דרך גישה חדשה מהכביש למגרש. מה דינו של היתר כזה ? האם צריך לעדכן את תוכניות המתאר לפני מתן ההיתר ? תודה
עמיחי פוקסברונרמשתתףהמשך
האם קו כחול בין שתי תוכניות מתאר הינו גם גבול פיזי עם גדר שאסור לפרוץ אותו ? האם ועדה מקומית בסמכותה לפרוץ גדר כזאת ? תודה
עמיחי פוקסברונרמשתתףהמשך
ברשותך אפרט יותר קיימת תוכנית מתאר לבתים משותפים. בצמוד קיימת תוכנית מתאר אחרת לוילות. קיים קו כחול בין שתי תוכניות המתאר. במצב הנוכחי ישנה גדר מפרידה בין שני האיזורים. בעל מגרש הוילה רוצה למקסם את השטח שלו על ידי חלוקת המגרש לשתי יחידות דיור בכך שהגדר הנוכחית תהפך מעורף לחזית עם פתחים בגדר. בפועל הקו הכחול כבר לא יהייה גבול ויחידת הדיור הצמודה למעשה מצורפת לאיזור הבתים המשותפים. האם בסמכות הועדה המקומית לאשר היתר בנייה שכזה ?
-
מאתתגובות